Det är dags för en förändring

Posted on 2018-06-01Comments Off on Det är dags för en förändring

När jag var yngre så hade jag inte så mycket självförtroende, kände mig lite vilsen och utanför och “inte som alla andra.” Men jag kände att jag trots allt ville mer med mitt liv, men jag visste inte hur det skulle gå till. Det var väldigt frustrerande när jag sökte och sökte men inte kunde finna vad det var. Problemet var att jag sökte det alltid utanför mig själv, och jag trodde att allt skulle ordna sig om jag bara gick ner i vikt eller träffade en man. Till slut vaknade jag upp och insåg att det bara var jag som kunde göra mig själv lycklig – och alla svar som jag sökte faktiskt fanns inom mig.

Jag ser min hemsida och mitt arbete som ett nätverk för dig som vill komma vidare. Du är här för att du känner en dragning…en kraft inom dig så stark att du inte längre kan motstå den. Du känner verkligen att det är dags för en förändring, och du är inte ensam. Många kvinnor världen över har börjat att vakna upp, och har insett att de vill mer med sitt liv. De vill känna en fulländning med sitt liv, sig själv och sin inre själ.

Kanske har du hört att du är för gammal, för ung, har för lite erfarenhet eller för mycket erfarenhet, att du lever i en drömvärld, att det är dags för dig att rycka upp dig och skaffa dig en man eller ett jobb osv…men vet du vad?

Lyssna inte på andras negativitet – för att du har ett syfte här på Jorden. Ditt syfte finns redan inom dig – ditt syfte är du, och du vet att Du kan mer, att du vill mer och att du brinner för en förändring. Men du behöver kanske bara lite extra inspiration till att ta steget?

Här inspirerar vi varandra, vi stöttar varandra och utvecklas.

Med mycket mod och kärlek,

Catharina

Foto: Cath B

Comments Off on Det är dags för en förändring